12 Haziran 2013 Çarşamba

"Mr. Kalin, the show is over"



CNN, Başbakan Erdoğan'ın danışmanı İbrahim Kalın 'Ellerinde molotof kokteylleri ve sopalar olan insanların Beyaz Saray’a yürümelerine ve kamu malına saldırmalarına izin verildiği bir durumu hayal edebiliyor musunuz?' sorusunu sorunca yayınını yarıda kesti.

Taksim ’de meydana gelen müdahaleyi canlı olarak yayınlayan CNN International, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı İbrahim Kalın ’a telefonla bağlandı. Ünlü sunucu Christiane Amanpour, Kalın’ın “Ellerinde molotof kokteylleri ve sopalar olan insanların Beyaz Saray’a yürümelerine ve kamu malına saldırmalarına izin verildiği bir durumu hayal edebiliyor musunuz?” şeklindeki sorusunu, “Sayın Kalın, bitirmek zorundayız. Show bitti” sözleriyle keserek, Başbakan’ın başdanışmanını yayından aldı.

Programda Amanpour, 'Gezi Parkı'na neden kafaya taktınız?' sorusunu sordu. İbrahim Kalın, eylemcilerden bazılarının ABD Konsolosluğu'na saldıranlar olduğunu da söyledi. Amanpour 'sorum o değil' deyince Kalın 'DHKP-C Amerikan Büyükelçiliği'ne bomba attığında terörist, Taksim'e çıkınca demokratik protestocu mu oluyor?' sorusunu sordu.
CHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder